Onze zaal is tevens bekend als Muziekpodium Thalia, waar diverse artiesten optreden.

Kijk ook op Facebook:  Muziekpodium Thalia

 

Enkele mooie foto’s van het optreden van Cynthia Janes en The Crystal Pines

DSC_8036 DSC_8056 DSC_8171 DSC_8265 DSC_8303 DSC_8336

 

Dubbelconcert Cynthia Janes  – The Crystal Pines

 Zaterdag 7 januari – 20:30 uur (zaal open: 19.30 uur)- € 8,50

cynthia-janes-en-the-crystal-pines

Cynthia Janes is een singer/songwriter uit Venlo-zuid, beïnvloed door americana en pop en heeft al een redelijk bekendheid in het nederlandse muzikale circuit. Na een optreden bij een talentenjacht ergens in een klein dorpje tussen Breda en Rotterdam in 2010 is heeft ze met een van de juryleden (Wally McKey) de single “Little boy in the Window” opgenomen. Deze single werd uitgebracht onder het label ‘Minerva Records’ en zelfs Bert Meulendijk van de Edwin Evers Band heeft hier aan meegewerkt. Met deze single en videoclip was ze in heel Nederland te horen op bekende radio omroepen en bereikte hiermee ongeveer 2 ½ miljoen luisteraars.

The Crystal Pines uit Venlo is een eigenzinnige band. Fantasierijk en puur. De nummers zijn nostalgisch, dromerig en verleiden de luisteraar tot een eigen invulling. Inspiratie komt uit de meest uiteenlopende hoeken; folk, pop, rock, jazz en ska worden gecombineerd tot een unieke sound. De bijzondere teksten ronden de muziek af. Thema’s uit klassieke literatuur, filosofie, mythologie en kunst worden met gevoel samengevoegd tot een eigen verhaal. Bekendheid kregen ze door afgelopen zomer de summer/videoclip “Fool” te lanceren die op radio en TV Venlo te zien was

 

 

 

Een reactie van een bezoeker van Take a Seat waar wij ons helemaal bij aansluiten.

Fantastische avond gehad. Prachtige muziek maken jullie! Genieten bij alle nummers. Als jullie volgende week terugkomen ben ik er weer.

img-20161214-wa0000 img-20161214-wa0003