nze zaal is tevens bekend als Muziekpodium Thalia, waar diverse artiesten optreden.

Kijk ook op Facebook:  Muziekpodium Thalia

—————————————————————–

Muziekpodium presenteert The Maytree Rhythm & Blues Band

Zaterdag 14 december 2019, aanvang 20.30 uur, entree € 7.50

2019 Maytree Rythm & Blues Band

De roots van MAYTREE RHYTHM & BLUES BAND liggen in de Zuid Limburgse Oostelijke Mijnstreek, een ideale voedingsbodem voor de no-nonsense blues.

Hun muziek is nauw verbonden met het oude koempelgevoel – eenvoud, hard labeur en saamhorigheid.

MAYTREE RHYTHM & BLUES BAND onderscheidt zich door zijn aanstekelijke repertoire van country- en bluesstijlen, met eigen composties en bekende covers.

Deze energieke band bestaat uit zanger/multi-instrumentalist Frans Meijboom,

Jan Meijboom – elektrische/akoestische gitaar, Karel Koster – zang/toetsen, en de bas/ritmesectie Koos Koster en Herm Klaassens.

MAYTREE RHYTHM & BLUES BAND heeft drie CDs uitgebracht:

‘Bluestrain to Heaven’,  ‘The Lonesome Road of Life’ en ‘Same Old Blues’.

Reserveringen slijterijvanbergen@gmail.com of 0774771317.

——————————————————————————-

Zaterdag 11 januari 2020 – Colney Hatch

COLNEY HATCH

De leden van Colney Hatch houden niet van “doe maar gewoon”.   Vandaar dat hun band al tientallen jaren de titel draagt van het gelijknamig Engels gekkengesticht.                                    Vandaar misschien ook dat de muzikanten nu pas de lente van hun muzikale loopbaan beleven. En vandaar dat zij buiten de lijnen kleuren van de geijkte muzikale genres.    Colney Hatch grossiert namelijk nog steeds in een wervelende mix van jazz, funk, r&b en rock.  Colney Hatch brengt voornamelijk eigen repertoire voor het voetlicht, met af en toe een uitstapje naar een van hun muzikale helden zoals Stevie Wonder, James Brown en Earth Wind and Fire.

——————————————————————-

Zaterdag 28 maart 2020 – Siscus

De band die geformeerd is rond singer-songwriter Frans Clout bestaat al enkele decennia! Samen met zijn broer (gitarist Ton Clout) speelden ze ooit in een Neil Young coverband. Op enkele pauzes na (Ton is onder andere gitarist bij Arno Adams geweest) bleven de broers elkaar opzoeken om muziek te maken. Jaren geleden werd Mat Ottenheim de vaste drummer van de band. Ook hij heeft al behoorlijk wat jaren muzikale ervaring. Tenslotte is Anja Wellen Siscus komen versterken op de bas.

Siscus speelt naast werk van Neil Young, Crazy horse, Nick Cave, Gillian Welch en andere voornamelijk eigen werk. De muziek van Siscus is uniek en ingetogen, maar ook eigenzinnig lyrisch.

———————————————————————-